Humanitarna fondacija “Prvi korak” zasniva se na temeljima ideje da svakih 1000 milja počinje sa prvim korakom.

Polazeći od ličnog iskustva osnivača, Humanitarna fondacija „Prvi korak“ pruža, kroz humanitarni rad, podršku u rešavanju zdravstvenih i drugih problema prevremeno rođene dece i dece sa problemima u razvoju, kao i teško obolele dece kojoj je potreban poseban medicinski tretman i lečenje. Sin osnivača je prevremeno rođeno dete, rođeno u 32 nedelji i sa dijagnozom desno strane hemipareze, što je podstaklo osnivača da pokrene Humanitarnu fondaciju „Prvi korak“ .

Ideja je da se put kojim su prošli osnivač sa svojim detetom u lečenju i oporavku, učini drugoj deci i njihovim porodicama lakšim.

Organizacijom događaja i korišćenjem savremenih načina komunikacije Fondacija ima cilj da probudi svest što šire javnosti i u atmosferi empatije i tolerancije pruži mališanima razigrane i sigurne prve korake u lepšu budućnost i radosno detinjstvo.

Ukoliko želite da saznate više o našoj fondaciji pišite nam na office@prvikorak.org

Klikom na dugme ispod preuzmite zvaničnu Molbu za donacije koju možete slati svim kompanijama i ljudima dobre volje koji imaju mogućnosti i želju da pomognu našoj fondaciji.